Post by compocohotche on Mar 6, 2022 17:04:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Navigraph Charts ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Navigraph Charts IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Navigraph Charts 2022 version ▞▞▞
Nějaké chyby. Mám konečné předplatné, ale aplikace mi stále zobrazuje ukázkový banner nad grafy, pokud se je pokusím zobrazit na celé obrazovce.
Dobrý
Vynikající. Nic méně!
Když se zaregistruji, stále padá a hlásí chybu
Zaplaťte první dan, který mohu použít.
Nezbytný doplněk pro letové simíky. Používám ho také jako pomůcku pro simulátor OpenScope ATC. Vše máte na dosah ruky. Používám to také, když se nudím na letišti, když se snažím předpovědět, jakou trasu taxi, SID a STAR použijeme. Pro navigaci v reálném světě by se to samozřejmě používat nemělo, ale pro amatérské zájemce je to více než dostačující.
Mystery Tales 4 f2p Abenteuer erx
Když jsou grafy jinde dostupné zdarma, musíte za použití zaplatit. Odinstalováno
Navigraph Charts Asbob va vositalar dts
Velmi úplné informace a nikdy nemají chyby.
Příliš mnoho problémů, které vyžadují vynucené zastavení aplikace a restartování. Někdy nedostanete svůj letový plán ze SimBriefu, takže musíte restartovat. Často vyžaduje, abyste se znovu přihlásili do Navigraph. Odpojí se od sim několikrát za let, což vyžaduje, abyste znovu klikli na tlačítko „šipka“, abyste mohli pokračovat ve sledování svého letadla. Někdy prostě ztratí celý plán, včetně všech aktuálně otevřených grafů. Když to funguje, funguje to fantasticky a je skutečným přínosem pro leteckou simulaci. Je to prostě příliš často frustrující.
Kdykoli se přihlásím, vždy se objeví chyba
Dobrá aplikace, i když vás velmi často odhlašuje. Nicméně mám problém, teď dostávám jen vysoké trasy, a už ne nízké trasy a mapu světa, zůstává na vysoké trase bez ohledu na to, co je nepříjemné.
demo při otevírání grafů
عالیه
Velmi slibná aplikace, kterou bych používal mnohem víc, kdyby se při posouvání doleva v grafu neustále nevysunovala nabídka na levé straně. Možná můžete zamknout všechny nabídky v režimu celé obrazovky?
Vždy padá, nelze ani otevřít aplikaci
Proč je tam uvedeno Ne pro navigační použití?
Nevěděl jsem, že předplatné je 8,30 EUR měsíčně. Kdybych to věděl, neztrácel jsem čas pokusy o stažení tohoto.
Nevidím grafy, co mi chybí?
Fantastická aplikace pro každého snadno použitelná. Doporučím to ostatním s předplatitelskou službou navigraph, aby získali tuto aplikaci. 5 hvězdiček
Stojí to za ty peníze!
Přihlásit se je na hovno
Díky za motivaci
Nestabilita stále trvá. Aplikace se neustále resetují a načítají letový plán na výchozí výchozí obrazovku/mapu.
Vyžaduje předplatné, ale záznam v Obchodě Play to nezmiňuje.
Navigraph Charts Tööriistad kesv
Získejte nový vzhled a funkce! Mnoho chyb je však stále přítomno. 5* jakmile je vše opraveno.
Úžasný! Pojďme to udělat....
Nejhorší. Neukazuje nic v jedné plus 6.
Velmi nápomocný
Skvělý produkt. Jediný problém je, že někdy přestane sledovat uprostřed letu.
Velmi zabugované, ale na Surface Duo vypadá dobře. Zdá se, že aplikace se dobře rozkládá na obou obrazovkách s velmi malým uživatelským rozhraním uprostřed, tedy za pantem. A když otevřete kartu Let, otevře se na levé obrazovce místo uprostřed, což je opět skvělé, protože není blokováno pantem. Jediný problém je, že je velmi zabugovaný a nenačítá letové plány ze SimBriefu ani neotevírá mapy. Je smutné, že byl naposledy aktualizován v roce 2019. Má tolik potenciálu být skvělý.
Navigraph Charts Asbob va vositalar vbdc
Navigraph Charts เครื่องมือ nanj
Poslední dobou se to zlepšuje. Stále jsou potřeba nějaké úpravy.
Totální lež. Tato aplikace NENÍ ZDARMA. Ztráta času.
Slušný
Tuto společnost by nikdy nikdo neměl používat. Zákaznická podpora chybí a 75 % jejich funkcí předplatného nefunguje, a když trávíte čas nahlašováním těchto problémů, jejich tým pro vývoj/podporu nemá žádné znalosti, které by prošetřil, a plýtvá vaším časem kroky pro řešení problémů, které nemají logiku a nepomáhají při vyšetřování vůbec nebo vůbec nereaguje poté, co jste problém vznesli s klasifikací „prošetříme“.
Vynikající aplikace 5 hvězdiček . Doporučuji tuto aplikaci všem uživatelům leteckého simulátoru . Snadné použití a jasné velké grafy fantastický produkt.
To je neskutečné! Včera večer jsem zabalil let a přál si, aby Navigraph měl aplikaci pro tablety. Šel jsem na web zkontrolovat, ale neviděl jsem. Pak, POUF! Tady to je. Děkuji, Navigraphe!
Vynikající aplikace používá verzi pro stolní počítače pokaždé, když létám ve Fsx. Díky tomu je mnohem snazší krátké lety, kde nechci mít zapnutý druhý počítač.
úžasné podrobné grafy